QUIZ 10
Ans: Connecticut
2. In Mozart’s opera Don Giovanni, how many lovers does Leporello claim Don Giovanni has had in Spain?
Ans: 1003
3. Lynx, Russian Blue and Abyssinian are all breeds of which animal?
Ans: Cats
4. What country’s national flag is not in the shape of a rectangle?
Ans: Nepal
5. What positions make up the battery in baseball?
Ans: Pitcher and catcher
6. In which US city, Television’s Judge Judy was originally a Family Court Judge?
Ans: New York
7. What candies take their name from the company’s cofounders, Forrest Mars and Bruce Murrie?
Ans: M&M’s
8. What animal lives in a ‘warren’?
Ans: Rabbit
9. Which month is named for the Roman god of war?
Ans: March
10. In the 4th century B.C., Egypt’s King Ptolemy I oversaw the creation of what object in Alexandria?
Ans: Library
11. Where can the “Maxwell Gap” be found?
Ans: Saturn’s rings
12. What type of stone composed primarily ‘The Rock of Gibraltar?
Ans: Limestone
Comments
Post a Comment