QUIZ 17


1. What is the name given to a thin slice of bacon?
Ans: Rasher

2. What is another name for almond paste?
Ans: Marzipan

3. What is the name for a ride on someone’s back and shoulders?
Ans: Piggyback

4. Who was the lead singer with the band ‘Queen’?
Ans: Freddie Mercury

5. What is the American name for the underground rail system?
Ans: Subway

6. What kind of hat is most associated with Charlie Chaplin?
Ans: Bowler hat

7. In which sea is the island of Sicily?
Ans: Mediterranean

8. Who was Fred Astaire’s regular dance partner on the silver screen?
Ans: Ginger Rogers

9. What is another name for the ‘daddy-long-legs’?
Ans: Crane fly

10. Which weapon was named after a US frontiersman who fought at the Alamo?
Ans: Bowie knife

11. How many sides does a pentagon have?
Ans: Five

12. How many sides does a heptagon have?
Ans: Seven

13. How many days are there in a leap year?
Ans: 366

Comments

Popular Posts