QUIZ 4


1. What is the capital of Namibia?
Ans : Windhoek

2. What is the capital of Libiya?
Ans : Tripoli

3. What is the capital of Nigeria?
Ans : Abuja

4. What is the capital of Spain?
Ans : Madrid

5. What is the capital of Thailand?
Ans : Bangkok

6. What is the capital of Israel?
Ans : Tel Aviv

7. What is the capital of Belgium?
Ans: Brussels

8. What is the capital of Peru?
Ans : Lima

9. What is the capital of Colombia?
Ans: Bogota

10. What is the capital of Myanmar?
Ans: Yangoon

Comments

Popular Posts