QUIZ 20


1. Which is the largest country in Africa?
Ans: Sudan

2. In which mountains does Heidi live, in the popular children’s book?
Ans: Alps

3. What is the word “o’clock” an abbreviation for?
Ans: Of the clock

4. If you were traveling in a gondola under the Bridge of Sighs, where would you be?
Ans: Venice

5. ‘Colonel’ Tom Parker was the manager of which famous singer?
Ans: Elvis Presley

6. In the ‘Tom and Jerry’ cartoons, what type of creature is Jerry?
Ans: Mouse

7. What type of cocktail made from vodka, orange juice and Galliano?
Ans: Harvey Wallbanger

8. Which pop star is known for his friendship with a chimpanzee named Bubbles?
Ans: Michael Jackson

9. Which fictional bear lives in the Hundred Acre Wood?
Ans: Winnie-the-Pooh

10. In a Bible, Goliath belonged to which tribe?
Ans: Philistines

11. Who played 007 seven times on film between 1973 and 1985?
Ans: Roger Moore

12. In the movie ‘Top Gun’, what was the profession of Tom Cruise?
Ans: Pilot

13. Which author is most associated with the game of ‘Poohsticks’?
Ans: A. A. Milne

Comments

Popular Posts