QUIZ 21


1.In the ‘Arabian Nights’, what was the occupation of Sinbad?
Ans: Sailor

2. In which country was the jeep first developed?
Ans: United States

3. In which game is 501 the traditional starting point?
Ans: Darts

4. Vatican City is an enclave within which European capital?
Ans: Rome

5. If you are suffering from ‘alopecia’, what are you losing?
Ans: Hair

6. For which seafood, ‘Calamari’ is another term?
Ans: Squid

7.What is the airport code for London’s Heathrow airport?
Ans: LHR

8. What is the currency of Spain?
Ans: Peseta

9. What is the name for a life-size dummy used to display clothes?
Ans: Mannequin

10. In total, how many degrees are there in a circle?
Ans: 360

11. Which organ of the body is also the word for a supplementary section at the end of a book?
Ans: Appendix

12. What is the currency of Japan?
Ans: Yen

13. The Riviera is a popular holiday region stretching between which two countries?
Ans: France and Italy

Comments

Popular Posts