QUIZ 15


1. Which biblical character built an Ark to escape from the great floods?
Ans: Noah

2. What is the name of the highest mountain in Scotland?
Ans: Ben Nevis

3. What is an official title of Prince Philip?
Ans: Duke of Edinburgh

4. What is the name of the traditional theatre area of New York?
Ans: Broadway

5. In the Garden of Eden, which creature tempted Eve?
Ans: Serpent

6. Which US President was diagnosed with Addison’s disease?
Ans: John F Kennedy

7. In the UK, which government agency collects tax paid on income?
Ans: Inland Revenue

8. What nickname is given to professional divers?
Ans: Frogmen

9. What was the name of the world’s first adhesive postage stamp?
Ans: Penny Black

10. What type of structure do beavers build?
Ans: Dam

11. Mick Jagger is the lead singer with which rock group?
Ans: The Rolling Stones

12. Which comic book hero enemy is ‘The Penguin’?
Ans: Batman

13. What is the step of a ladder called?
Ans: Rung

Comments

Popular Posts