QUIZ 25


1. Which island is divided among Brunei, Malaysia and Indonesia?
Ans: Borneo

2. Which is the fifth largest country in the world by area?
Ans: Brazil

3. What type of animal is “Silverback”?
Ans: Gorilla

4. What is the name of the target in a game of Curling?
Ans: House

5. Which element is contained in the molecules of organic compounds?
Ans: Carbon

6. What is the US state capital of Florida?
Ans: Tallahassee

7. Which country hosted the 1998 Winter Olympic Games?
Ans: Japan

8. Who plays veteran racing driver Joe Tanto in the 2001 film ‘Driven’?
Ans: Sylvester Stallone

9. In which country a bammy (or bami), a flatbread originated?
AnS: Jamaica

10. In 2011, which South American country banned the sale of alcohol for three days after 21 people died as a result of drinking contaminated liquor?
Ans: Ecuador

11. In April 1966, Bobbi Gibb became the first woman to run the entire distance of which marathon?
Ans: Boston Marathon

Comments

Popular Posts